Bed and Breakfasts
Nederland

Bed and Breakfasts in Flevoland

Hier vindt u Bed and Breakfasts (B&B's) in de populairste plaatsen in Flevoland. Deze bed & breakfasts boekt u rechtstreeks bij de B&B eigenaar, zonder reserveringskosten en dus altijd voor de laagste prijs! U kunt ook kiezen voor een compleet overzicht van alle aangesloten Bed and Breakfasts in Flevoland.

B &B Almere

Almere

B &B Lelystad

Lelystad

B &B Aardenburg

Aardenburg

Speciaal voor u geselecteerde Bed & Breakfasts in de provincie Flevoland

Het Landschap van Flevoland

Het is de jongste van de twaalf provincies en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland, alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee, met daarbinnen de voormalige eilanden Urk en Schokland. De provincie Flevoland kenmerkt zich door veel open ruimte en een strakke indeling. De provincie bestaat uit twee delen: de Noordoostpolder, dat een voortzetting is van het vasteland en de Flevopolder (zuidelijk en oostelijk Flevoland), het grootste kunstmatige eiland ter wereld. Flevoland ligt gemiddeld 5 meter onder de zeespiegel.

 

Toerisme in Flevoland

Rustzoekers kunnen hier echt rust en stilte vinden. Flevoland is erg populair bij wandelaars en fietsers omdat het landschap immens ruim is. Er zijn diverse attracties als de Bataviawerf, Walibi Holland en het Aviodrome. Voor de actieve toerist is er het Klimpark Fun Forest Almere. Het staat voor een actieve, maar vooral leuke beleving van de natuur voor jong en oud.

 

Cultuur in Flevoland

Voor wie interesse heeft in architectuur en moderne stedenbouw is in Flevoland genoeg te zien. Architecten en architectuurliefhebbers uit de hele wereld bezoeken het stadshart van Almere, dat bekend staat om zijn prachtige gebouwen. Rem Koolhaas en andere wereldberoemde architecten zijn hier verantwoordelijk voor.  The Dutch Mountain noemt Rem Koolhaas deze boven- en benedenwereld met de meest prachtige ontwerpen.

Ook heeft Flevoland veel Land Art. Nergens op de wereld vind je zoveel landschapskunst bij elkaar en er komen nog steeds kunstwerken bij. 

 

Bed and breakfast in Flevoland

Een B&B in een grachtenpand op een pier in Almere is wel heel bijzonder in deze jonge provincie, of een B&B met galerie, dichter bij cultuur kan je niet komen.

In Flevoland is het goed toeven. Bekijk het overzicht  op onze site.