Bed and Breakfasts
Nederland

Bed and Breakfasts in Groningen

Hier vindt u Bed and Breakfasts (B&B's) in de populairste plaatsen in Groningen. Deze bed & breakfasts boekt u rechtstreeks bij de B&B eigenaar, zonder reserveringskosten en dus altijd voor de laagste prijs! U kunt ook kiezen voor een compleet overzicht van alle aangesloten Bed and Breakfasts in Groningen.

B &B Groningen

Groningen

B &B Pieterburen

Pieterburen

B &B Warffum

Warffum

Speciaal voor u geselecteerde Bed & Breakfasts in de provincie Groningen

Het landschap van Groningen

Rust en ruimte is waar Groningen voor staat. Mooie flora en fauna vindt u aan de rand van de provincie in Nationaal Park Lauwersmeer.

Maar ook levendigheid is te vinden in de provincie, in bijvoorbeeld de stad Groningen kun je uitgebreid uitgaan en op cultuurgebied is er ook van alles te beleven.

 

Toerisme in Groningen

De provincie Groningen heeft enorm veel te bieden voor toeristen, zowel voor natuurliefhebbers als voor stadsmensen. De provincie Groningen is bekend om de oude borgen en kerken, de wierden en de ongelooflijke ruimte en rust. Wandelen en fietsen kan volop omdat deze provincie veel nieuwe wandel- en fietspaden aanlegt.

Cultuur in Groningen.

Culturele festivals zijn er volop, zoals Noorderzon en DelfSail en wilt u varen, dan zijn er genoeg vaarroutes. De oude turfroute door de veenkoloniën is zeker een route die de moeite waard 


Cultuur is er genoeg in Groningen. De theaters hebben een vol programma met een ruime keuze aan voorstellingen. Er zijn musea en er worden grote en kleine evenementen georganiseerd. Het centrum van cultuur is de stad Groningen. Vergeet vooral geen bezoekje te brengen aan het bekende Groninger Museum, een pronkjuweel, ontworpen door de Italiaanse architect Alessandro Mendini. Groningen is een gezellige en levendige stad met volop activiteiten dankzij de vele studenten.

Steden en dorpjes in Groningen

Bekende steden zijn Groningen, Delfzijl en Winschoten. Dorpen zoals Bourtange (een herbouwd vestingdorpje, oorspronkelijk daterend uit de Tachtigjarige Oorlog) en het dorpje Eenrum met het kleinste hotel van de wereld (aldus het Guinness Book of Records). Pieterburen met de zeehondencrèche en Warffum, een dorpje met een openluchtmuseum, te bereiken per trein vanuit Groningen. In Groningen is veel moois te ontdekken in al deze steden en prachige dorpjes.

 

Bed and Breakfast in Groningen

In de stad Groningen zijn veel B&B’s te vinden, midden in het stadshart maar ook net buiten de stad zoals B&B de Woldstee of aan het water van het Zuidlaardermeer bij B&B Meerwijck. Zelfs een eigen tuinhuis in Haren behoort tot de mogelijkheden. Veel plezier met zoeken op deze bed and breakfast site.