Bed and Breakfasts
Nederland

Bed and Breakfasts in Noord Holland

Hier vindt u Bed and Breakfasts (B&B's) in de populairste plaatsen in Noord Holland. Deze bed & breakfasts boekt u rechtstreeks bij de B&B eigenaar, zonder reserveringskosten en dus altijd voor de laagste prijs! U kunt ook kiezen voor een compleet overzicht van alle aangesloten Bed and Breakfasts in Noord Holland.

B &B Amsterdam

Amsterdam

B &B Enkhuizen

Enkhuizen

B &B Den Burg

Den Burg

Speciaal voor u geselecteerde Bed & Breakfasts in de provincie Noord Holland

Het Landschap van Noord-Holland

Noord-Holland is in het noordelijke deel ingesloten door het IJsselmeer en de Noordzee, met zijn lange kuststreek, stranden en duinen. Noord-Holland is dus een prima provincie voor waterliefhebbers zodat je zeilers, windsurfers, zwemmers en vissers hier veel tegenkomt. Een kustlijn vol met prachtige badplaatsen zoals Bergen aan Zee, Zandvoort en Callantsoog, die een goede naam hebben en zeer sfeervol zijn. Wilt u nog meer het gevoel hebben op zee te zijn, dan is het eiland Texel een prima keuze. Vanuit Den Helder gaan elke dag meerdere boten naar het eiland.

 

Toerisme  in Noord- Holland

Er zijn meerdere plaatsen in Noord-Holland die een zeer sterke aantrekkingskracht uitoefenen op toeristen zoals Hoorn, Enkhuizen, Amsterdam, Haarlem en de prachtige plaatsen Volendam, Monnickendam en Marken.

Noord-Holland is er voor de bezoeker van steden, de watermens en de natuurliefhebber.

 

Cultuur in Noord Holland

Noord-Holland heeft een ruim en veelzijdig cultuuraanbod. Daarnaast staat de provincie bekend om haar cultuurlandschappen met monumentale stolpboerderijen, molens en dijken. In steden zoals Haarlem, Amsterdam, Bergen aan Zee, Volendam en Monnickendam is cultuur volop te beleven en te zien.

 

Bed and Breakfast in Noord-Holland

Wilt u graag tussen de bloembollenvelden slapen of in prachtig Haarlem, het kan allemaal in Noord-Holland. Een short stay of B&B aan de gracht in Amsterdam of in de plaatsjes Bergen, Zandvoort en Egmond aan zee. Heerlijk fietsen door de duinen of liggen aan het strand. Een ongelooflijke toeristentrekker is het eiland Texel en voor je rust ga je ernaar toe buiten het seizoen.