Bed and Breakfasts
Nederland

Bed and Breakfasts in Zeeland

Hier vindt u Bed and Breakfasts (B&B's) in de populairste plaatsen in Zeeland. Deze bed & breakfasts boekt u rechtstreeks bij de B&B eigenaar, zonder reserveringskosten en dus altijd voor de laagste prijs! U kunt ook kiezen voor een compleet overzicht van alle aangesloten Bed and Breakfasts in Zeeland.

B &B Middelburg

Middelburg

B &B Vlissingen

Vlissingen

B &B Goes

Goes

Speciaal voor u geselecteerde Bed & Breakfasts in de provincie Zeeland

Het Landschap van Zeeland

Zeeland wordt uiteraard bezocht door natuurliefhebbers vanwege de diverse natuurgebieden. Karakteristiek zijn de laaggelegen, drassige gebieden waar veel vogels foerageren en broeden. Door de "Zak van Zuid-Beveland", met zijn kronkelende paadjes, de boomgaarden en de dijkjes vol bloemen en planten is het goed fietsen en wandelen. Ook Zeeuws-Vlaanderen is de moeite waard met haar smalle wegen, soms nog geplaveid met kinderkopjes of kasseien en omzoomd met knotwilgen

 

Toerisme in Zeeland

Zeeland bevat alle ingrediënten voor een aangenaam vakantieverblijf. Zon, zee, strand, een boeiende historie en cultuur. Ook monumentale stadjes, pittoreske dorpjes, verrassende musea, leuke attracties, evenementen én ...een uitstekende plaats voor watersporters. Het weidse landschap en fraaie natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte. Overal ontmoeten water en land elkaar. Zeeland, een aangename provincie voor jong en oud.

 

Cultuur in Zeeland

Wat echt een deel van de cultuur is vind je in Zeeuws-Vlaanderen en wel in het dorpje Philippine waar 800 restaurantstoelen klaar staan voor u om van de heerlijke mosselen te genieten. Laat je daarnaast verrassen door de diversiteit aan kerken. In Hulst staat de Willibrorduskerk. Deze kerk is in 2009 uitgeroepen tot 'Mooiste kerk van Nederland.' Bovendien vind je in Aardenburg de Sint-Baafskerk. Dit is de enige kerk in Nederland gebouwd in de geest van de Scheldegotiek, met fraai houtsnijwerk en een basiliek met een markante toren die je kunt beklimmen.

 

Bed and Breakfast in Zeeland

Voor een vakantie met het hele gezin, een romantisch weekendje weg met zijn tweeën, een korte vakantie in voor- of naseizoen, of een uitstapje biedt Zeeland diverse accommodatiemogelijkheden.

Aan strand of water, in bos of open landschap, aan de kust of in de polder, gezellig druk of lekker rustig, Zeeland heeft een ruime keuze aan bed and breakfast accommodaties en short stay appartementen.

Deze provincie heeft een aantal parels van steden zoals Middelburg, Sluis, Hulst, de monumentenstad Zierikzee, Vlissingen met het fantastische uitzicht over de Westerschelde en Philippine, bekend om zijn mosselrestaurants. Wandelend bij eb kun je vanaf Cadzand zo het natuurgebied het Zwin op.