Bed and Breakfasts
Nederland

We draaien de boel om en zetten de markt op zijn kop!

 

Welke mensen werken hier achter de (kamer)schermen?

Breakfast & Bed is een idee van vier mensen die vanuit hun vak te maken hebben met de Self-Catering en Breakfast & Bed markt. Breakfast & Bed is opgezet door de eigenaren van een Bed & Breakfast en Zinster Webdesign uit Den Haag.

Waarom deze site?

Het viel ons op dat particulieren met een B&B en Self-Catering appartementen veel betalen voor hun plekje op een verzamelsite om zo hun accomodatie te promoten. Wij willen een betaalbaar medium bieden aan particulieren die hun B & B rendabeler willen maken. Zo is ons basisabonnement zeer compleet en wanneer u meer accommodaties wilt opnemen op onze website krijgt u daarop korting.

 

Door een heldere site te bouwen voor zowel bezoeker als B & B eigenaar, willen we iedereen die bij ons adverteert mee laten profiteren van de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan.

 

 

Overzichtelijk, duidelijk, betaalbaar en een standaard uitgebreide luxe plaatsing.

We hopen dat door onze lage prijs, in combinatie met het uitgebreide, luxe abonnement, veel collega’s op onze gastvrije site een advertentie zullen plaatsen, waardoor ze meer bezoekers en gasten mogen ontvangen via dit nieuwe medium.
Als jullie ideeën hebben die kunnen bijdragen aan een nog betere site, dan horen we dat graag!

 

Vriendelijk Groeten,
Team Breakfast & Bed

 

 

 

Rachid Amrane

Astrid Bouman

Arthur Swaenevelt

Pim Spek