Engels  Duits  

Bed and Breakfasts
Nederland

Home > Friesland > Hemrik >

<< Terug naar lijst

Logement It FoarhusBed and Breakfast

LOGEMENT IT FOARHUS, in het land van natuurlijk ritme

Logement it Foarhûs is een boerderij uit 1850. waar de gast kan genieten van rust, ruimte en de stilte kan beleven. Het logement bestaat uit een gehele woning,met zitkamer, biliotheek, keuken, badkamer en 3 slaapkamers. Men kan gebruik maken van de ontbijtservice met streekproducten als de riperkritekaas, een kakelvers ei van het erf en homemade landbrood. Het logement beschikt over een eigen ingang en boomgaard met terrassen. 

Vanaf het tuinhek kan men wandelingen of fietstochten maken door de natuurgebieden en dorpjes in Zuidoost Friesland. Het logement is gelegen aan de Turfroute, de vaarverbinding tussen Drenthe en de Friesche meren. Behalve van de natuur kan men ook genieten van Cultuur, diverse musea in de buurt zijn te bezoeken. Museum Opsterlân vertelt de geschiedenis van een handelsplaats aan het water en de verhalen van arm en rijk. Museum Belvedere is voor de kunstliefhebber een museum welke zeker op zijn lijst zal staan.

Behalve er op uit trekken zal ook zeker een dag "thuis"de moeite waard zijn. Genietend van een wijntje onder de appelbomen in de bongerd, kijkend naar de langsvarende boten en een ommetje langs de sluis waar de boten geschut worden door de sluiswachter zorgt voor een onvergetelijke beleving van een stukje Friesland, het land van het natuurlijke ritme.

Prijzen per nacht

Op basis van 2 personen per nacht

Verblijf 2 nachten € 70,00
Prijs langer verblijf op aanvraag
Min. aantal nachten: 2
ontbijt € 7.50 per persoon

Mail a friend Print

Mail a friend

Alle velden invullen a.u.b.

Ontvanger

 

aanvragen

Ligging

Aan rivier

Bosrijke omgeving

In/bij natuurgebied

Landelijk gelegen

In omgeving

Bakker

Restaurants

Supermarkt

Aankomst vanaf

15:00 uur

Vertrek uiterlijk

11:00 uur

Contactgegevens

Tjalling Harkeswei 68
8409CN Hemrik

TelefoonFaciliteiten

Soort verblijf

Boerderij

Aantal personen

6

Extra kamers

extra kamer

De slaapkamers zijn luxe ingericht, voorzien van bedden met goedliggende matrassen. De binnenluiken dragen zorg voor een lange nachtrust.


extra kamer

Behalve de drie slaapkamers is er ook een woonkamer met uitzicht op het water. Het logement bezit authentieke binnenluiken en een oude schouw met een sfeerhaard.


extra kamer

Behalve drie slaapkmaers heeft de bovenverdieping een bedstede op hedendaags formaat.


Reviews (1)

Ervaringen van Lucienne de Man

2018-08-20 Voor 1 persoon werd er de kleinste kamer gegeven, tevens de warmste werd er bij gezegd. Jammer dat de prijs net zo hoog was als voor een grote kamer. Verder was de tv kapot, veel excuses, had ook een reductie kunnen geven op de prijs. En het synthetische beddengoed was jammer. Verder was de kamer voor de twee personen uitstekend.

Ontvangst
8
Hygiëne
8
Comfort
7
Locatie
9
Dienstverlening
7
Ontbijt
7
Prijs/Kwaliteit
7
Aanvraag

Logement It Foarhus

Alle velden invullen a.u.b.

Heeft u nog plaats op:

Stuur een e-mail naar mijzelf